Oddelek za geografijo

Vabilo magistrskim študentom za sodelovanje pri študentskem projektu Revitalizacija razvrednotenih mestnih jeder – primer Šutne v Kamniku

Pozdravljeni,

po treh letih premora so zopet aktualni študentski projekti, ki spodbujajo (tudi finančno) usposabljanje in uvajanje študentov v pravo raziskovalno delo.

Na letošnjem razpisu "Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju" smo na FF UL prijavili (in uspešno pridobili) projekt Revitalizacija razvrednotenih mestnih jeder – primer Šutne v Kamniku. Projekt vodi kolegica Renata Novak Klemenčič (Odd. za umetnostno zgodovino), sodelujemo pa še geografi, arhitekti, ekonomisti, prostorski načrtovalci. Iščemo dva geografa, ki ju interdisciplinarno sodelovanje in tematika privlači. Če ste zainteresirani za sodelovanje (predvidoma 4 mesece, od januarja do konca aprila 2023), lepo vabljeni na krajšo predstavitev, projekta, ki bo potekalo hibridno v torek, 6. 12. 2022 ob 9.15. Predstavitev bo kar v času predavanj pri dr. Lampičevi (prvi letnik mag. študija) v predavalnici 233, v okviru predmeta Raziskovalno in projektno delo (kako priročno!).

Povezava mogoča tule:   https://uni-lj-si.zoom.us/j/3192507694

Vse zainteresirane pričakujemo torej v torek, v živo ali na daljavo (študenti 1. letnika pa boste povabljeni "po službeni dolžnosti").

Barbara Lampič

Obvestila

Oddelek za sociologijo

Alumni FF - vabilo

Oddelek za anglistiko in amerikanistiko

Pisarna oddelka 29. 2.

Oddelek za geografijo

Sprememba GU Sašo Stefanovski

Oddelek za anglistiko in amerikanistiko

Predstavitev oddelka

Vabilo na projekcijo filma Kritična generacija