Interdisciplinarni študentski simpozij Bivanje v nizkoogljični družbi: stanovanja, hrana, transport

Vabljeni na interdisciplinarni študentski simpozij Bivanje v nizkoogljični družbi: stanovanja, hrana, transport, ki bo v četrtek, 18. maja 2023, med 9.00 in 13.30 potekal v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede UL, Kardeljeva ploščad 5, Ljubljana.

V okviru strateškega projekta CARE4CLIMATE, ki ga vodi Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo (MOPE) organiziramo Interdisciplinarni simpozij z namenom, da povežemo študente, ki so se v magistrskih in doktorskih nalogah ukvarjali z vprašanji stanovanj, hrane in transporta, z raziskovalci, profesorji in odločevalci ter da na osnovi raziskovalnih rezultatov študentskega in raziskovalnega dela identificiramo probleme, ki so še odprti in bodo predmet novega raziskovalnega dela. Cilj simpozija je v prvem delu seznaniti študente z dosedanjimi rezultati strateškega projekta CARE4CLIMATE, raziskovalce pa seznaniti z deli študentov.

Udeležba na simpoziju je brezplačna in odprta za vse. Na simpozij se lahko prijavite preko spletne prijavnice najkasneje do 16. 5. 2023 do 12.00 ure.
Vljudno vabljeni!

Vabilo s programom
 

Dogodki

Oddelek za geografijo, Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Javno predavanje dr. Marka Krevsa pred izvolitvijo v naziv redni profesor

Oddelek za slavistiko, Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Gostujoča predavanja dr. Iváneka z Ostravske univerze

Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Spletna predstavitev za tuje študente

Oddelek za zgodovino

Javno vodstvo po razstavi En krompir, tri države

Oddelek za arheologijo

Metalurški dan